My pages

Monday, October 4, 2010

Bukit Bintang

Ronda ronda di bintang walk waktu malam... So much fun when you're going alone.. (bujang sementara la) :D tak sangka sekarang ni ramai foreigners buat duit kat tempat yg sesak mcm ni.. contoh ada satu couple arab yg tinggi lampai (kedua dua tinggi yg luarbiasa) offer bergambar dengan diorang tapi kena caj Rm5 hinggit lebih kurang camtu, ada busker pak arab main flute, ada australian aborigin didgeridoo performance , ada capoiera dance, ada etnik drummer, selalu tgk kat dalam magazine, but the experience is worth it if you go up close..

Tapi dah terlalu lama kat situ bahaya jugak, sesak2 time camni kena la rajin2 check wallet kat poket dari masa ke semasa tempat camni biasala kan, con man, con pick-pocket artist pun dalam diam2 mesti buat "performance" jugak kan..:)

2 comments:

keep the comment clean we may have kids around :)